Добре дошли в училището на смелите родители

Привет на смелчаците!

Добре дошли в училището на смелите родители, които не се страхуват да се доверят на умните съвети на Майката Природа!

Благодаря ви, че ви има и че отглеждате децата си без страх, с пълна вяра в природните сили, способни да ни излекуват и от най-тежките болести.

Прекрасно е, че сте проумели факта, че истинските лекарства се съдържат в плодовете и зеленчуците, гряни от Слънцето, черпили от Земята сокове и сила.

Стара истина е, че болното животно в природата спира да яде и пие вода.

Така е и при нас, хората. Болестта е признак, че е нарушена хармонията в триединството дух-душа-тяло. То се възстановява чрез спиране на външното хранене.

Същото се отнася и до нашите деца. Те се възстановяват много по-бързо от нас, възрастните. Въздържанието от храна за 2-3 дни дава възможност на детския организъм много по-бързо да се очисти от натрупалите се токсини и балансът да се възстанови.

Хремите, кашлиците, вирусните заболявания са сигнал, че в тялото на детето се е натрупала много слуз и други токсични вещества и саморегулиращият се механизъм на оздравяване се активира. Симптомите са така наречените простудни заболявания, настинки, повишаване на температурата, общо отпадане.

Ако родителите се доверят на природната интелигентност на своята рожба и я хранят с пресни сезонни плодове 2-3 дни, билков чай и мед, болестта ще си отиде. Просто няма да има условие да се развива и събудените сили на организма ще се преборят с нея.

Болестите трайно се настаняват в телцата на децата, хранени с така наречените „силни“ храни – месо, млечни белтъци, тестени произведения и т.н., и лекувани с „антибиотици“.

Мили майчици и скъпи татковци, за да сте здрави вие и децата ви, ограмотете се по въпросите за храненето. Потърсете информация в интернет и в книгите, написани по тези теми.

Не е нужно да завършим медицина, за да сме лекари на самите себе си.

Лидия Ковачева, жрицата на плодовете и зеленчуците, добре го е казала: „Видиш ли добро, разкажи го!“. Та така и аз – излекувах себе си от бъбречна недостатъчност и с радост споделям с вас това, което научих и уча по Пътечката към здравето.

С обич

Милена Нейкова

29-06-2015-171132beslenme-saglikli-beslenme1

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s